Nieuws

KSV Merwezoom

De Rabobank Clubkas Campagne


In het werkgebied van Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden bruist het van verenigingen en stichtingen die het maatschappelijke, sociale en culturele leven verbeteren. Het ondersteunen van lokale projecten is een van de manieren om die de lokale betrokkenheid van de Rabobank bij onze omgeving te tonen. Daarom organiseert Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden opnieuw de Rabobank Clubkas Campagne.


Verengingen en stichtingen

Verenigingen en stichtingen konden zich tot 5 maart inschrijven voor de Rabobank Clubkas Campagne.


Hoe werkt dit en waarom is dit voor ons belangrijk?


Leden van Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden kunnen stemmen van dinsdag 19 maart t/m dinsdag 2 april 2019. Zij ontvangen hiervoor op 19 maart een unieke stemkaart, leden die na 1 februari lid zijn geworden ontvangen een e-mail. Hiermee kunnen zij vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete verenigingen en stichtingen, waarvan maximaal één stem op een vereniging of stichting. Elke stem voor ons is geld waard! Tijdens de Rabobank Clubkas Campagne wordt namelijk € 125.000 verdeeld onder de verenigingen en stichtingen die meedoen.


Wij vragen jullie stem want elke euro voor de vereniging is welkom!


Stem via deze weblink  op onze vereniging !

Uitnodiging voor de Algemene Ledenvergadering 2019


Hiermee nodigen wij jullie van harte uit voor de algemene ledenvergadering die wordt gehouden op maandag 25 maart 2019 in het gebouw van Meerkerk Houtbouw, Helling 22, 3371 WZ Hardinxveld-Giessendam.


Let op: Het is dus niet zoals voorgaande jaren in het clubgebouw van P.V. Stormvogels!


De aanvang is om 20.00 uur.Ondertussen is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) al weer een tijd geleden in gegaan en daarom is het bericht van de nieuwspagina gehaald . Heeft u of jij interesse in ons privacy beleid dan kunt u die natuurlijk nog wel vinden onder Clubinfo.


Als u lid wilt worden of wilt showen kunt u ook het formulier gebruiken.
Copyright @ All rights reserved