Nieuws

KSV Merwezoom

De Merweshow 2019


Er is nieuws over de Merweshow! De datum van 1 en 2 november 2019 waren al bekend, maar er is meer!


Er is een Workshop voor jonge (maar stiekum ook wel oudere) beginnende kleindier houders en fokkers. Vind je onze dieren leuk? Zou je zelf nu ook willen beginnen met het houden van kleindieren en/of of je kind willen helpen een dier te gaan houden of fokken? Meld je voor de workshop aan via info@merwezoom.nl en laat je eens voorlichten wat het inhoudt en hoe leuk het is!


Verdere Informatie over de Merweshow en de Workshop kan u en jij vinden op onze Merweshow pagina en met name op onze flyer! Het inschrijfformulier en het vraagprogramma staan hier ook.


Op 12 oktober 2019 eindigt de inschrijving voor de Merweshow! Onze AVG formulieren staan onder Clubinfo


Tot 1 & 2 november!


Het Bestuur

De Ablasserwaardshow 2019


Het vraagprogramma en het inschrijfformulier voor de Alblasserwaardshow 2019 staan weer op de website. U kunt deze vinden onder het menu Ablasserwaardshow.


Belangrijke informatie voor de show:


1) Sluitdatum voor de inschrijving is zaterdag 14 september 2019 (vergeet niet het AVG formulier);


2) De datum van de show is zaterdag 5 oktober 2019 op het 107e Fokveedag Boerenlandfeest. Aanvang: 09.00 uur - Einde: 16.00 uur.


Gezellig, druk, vol leuke dieren en lekkere dingen: jij en u komt toch ook?


Loop eens binnen in onze tent en maak eens een praatje met onze mensen van de vereniging. We vinden het fijn om onze liefde voor de hobby fokkerij en onze geweldige rassen over te kunnen brengen!


Tot de 5e oktober!


Het Bestuur

De Rabobank Clubkas Campagne


We willen iedereen bedanken voor zijn en/of haar bijdrage aan het stemmen. Dit heef de club toch bijna 100 euro opgeleverd!


Dank jullie wel en hopelijk kunnen we in 2020 weer op jullie stemmen rekenen.

Ondertussen is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) al weer een tijd geleden in gegaan en daarom is het bericht van de nieuwspagina gehaald . Heeft u of jij interesse in ons privacy beleid dan kunt u die natuurlijk nog wel vinden onder Clubinfo.


Als u lid wilt worden of wilt showen kunt u ook het formulier gebruiken.
Copyright @ All rights reserved