Clubinfo

Clubinformatie


Onze vereniging heeft als doel het fokken en kweken van diverse groepen kleine huisdieren zoals: konijnen, cavia's, watervogels, hoenders en dwerghoenders, sierduiven, siervogels en kleine knagers.

De bedoeling hiervan is het instant houden van de rassen en kleurslagen.


de vereniging probeert dit te bereiken door:

het houden van tentoonstellingen

het houden van een (gezamelijke) jongdierendag

Voorlichting geven


De aanschaf van een dier:

Als je besluit om een dier aan te schaffen en ermee wilt gaan fokken, dan is het belangrijk dat je goed weet met welke diersoort je wilt beginnen. Dit i.v.m. de huisvesting en de grote ervan.

Belangrijk is het voordat je een dier aanschaft, dat je informatie krijgt over wat het dier met zich meebrengt. Dit kun je heel goed doen op een tentoonstelling, waar de fokkers je heel goed kunnen vertellen wat de voor en nadelen zijn van een bepaald ras of een bepaalde kleurslag.


Mocht u nog meer informatie nodig hebben , dan kunt u altijd terecht bij iemand van het bestuur van Ksv Merwezoom

HULP GEZOCHT


Zoals elke vereniging kunnen we niet zonder hulp,  heeft u en/of jij even tijd om te helpen of een functie te vervullen wanneer deze beschikbaar is?


Het bestuur is altijd op zoek naar nieuwe aanwas van mensen om activiteiten waaronder shows als de Merweshowmogelijk blijven maken en samen een mooie & gezellige tijd er van te maken. Zal u en/of jij ook willen helpen met hand en span diensten? 


Meld  je dan aan bij info@merwezoom.nl


Namens het bestuur en alle (andere) leden: BEDANKT!