Nieuws

Er staat nu ook een link naar de Facebook website van de vereniging!


Deze kunt u/jij gebruiken om het meest actuele nieuws te volgen. Verder waarderen we het natuurlijk heel erg als u/jij ons een like geeft zodat we weten dat je het leuk vind.

Annulering Alblasserwaardshow / 108 e Fokveedag


Afgelopen 9 juli heb wij jullie e-mail gestuurd met daarin de gang van zaken en overleg die wij hebben met de Fokveedag bestuur en voorbereiding voor de Alblasserwaardshow. In die e-mail stond dat maandag 9 augustus een definitief besluit viel of er wel of geen Fokveedag gehouden word.

Maandagavond 9 augustus is in de bestuurvergadering van de Fokveedag het besluit genomen dat in 2021 geen 108e Fokveedag gehouden wordt vanwege de regelgeving van de overheid. Tot onze spijt hebben hebben wij ook als bestuur een streep door de Alblasserwaard show moeten zetten: geen Fokveedag geen show,  helaas!!

Wij hopen in 2022  wel de Alblasserwaard show te houden;  ik verwijs hiervoor de persbericht van Fokveedag  in deze link


Met vriendelijke groet


Bestuur Stichting Alblasserwaardshow.

Animo Merweshow 2021


Helaas gaat ook dit jaar het boerenlandfeest fokveedag in Hoornaar niet door vanwege de corona. Dat betekent dat voor ons ook de Alblasserwaardshow niet doorgaat. Helaas.

Nu richten we ons op het organiseren van De Merweshow, onze clubtentoonstelling.


Graag willen we van de leden weten of zij hieraan willen meewerken. Dus wordt u binnenkort hierover gebeld om zo te inventariseren of er animo voor is. We hopen er met elkaar toch weer een mooie show van te maken!


Het Bestuur

Wat is Rabo ClubSupport?


Jaarlijks vindt Rabo ClubSupport plaats. Een initiatief waarbij lokale banken co√∂peratief dividend investeren in de lokale samenleving via verenigingen en stichtingen in hun werkgebied op basis van een stemming door de Rabobank-leden. Rabo ClubSupport geeft landelijke aandacht aan deze mooie initiatieven bij verenigingen en stichtingen. Zo versterken we de lokale samenleving.


We zouden het in 2021 ook fijn vinden als je (weer) op ons wilt stemmen! De datum van de nieuwe actie is van 4 tot en met 25 oktober. Dan kun jij je stem uitbrengen op onze vereniging!


Wilt u of jij meer informatie: klik dan hier!