Alblasserwaardshow

De Alblasserwaardshow:


Beste Sportvrienden,


Het is alweer voor de 30e maal dat wij u ons mooie vraagprogramma van de Alblasserwaardshow mogen aanbieden!


De Alblasserwaardshow, op zaterdag 5 oktober 2019, is onderdeel van het 107e Hoornaarse Boerenland-feest, waar we verzekerd zijn van zo’n 10.000 bezoekers en daar moet je als kleindieren-sportliefhebber natuurlijk bij zijn. Ook de inwendige mens komt hier niets te kort. Wat zal het ons deze keer brengen, zullen de weergoden ons ook deze keer weer goed gestemd zijn? Wij hopen dat veel de fokkers de weg naar Hoornaar weer weten te vinden, zodat we met elkaar een mooie, maar vooral ook gezellige, show neer kunnen zetten.


Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Deze nieuwe privacywet, internationaal de General Data Protection Regulation (GDPR) genoemd, geldt in de hele Europese Unie en gaat onder andere over het bewaren en beschermen van persoonsgegevens.


Wanneer u inschrijft voor de Alblasserwaardshow gaat u akkoord met de voorwaarden die in de privacyverklaring op de website van KSV Merwezoom (zie www.merwezoom.nl) staan vermeld, zoals verplicht door de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

U kunt onder Clubinfo ook de AVG formulieren van Merwezoom vinden voor fokkers!


Als inzender van onze show krijgt u een gratis toegangskaart voor het hele Boerenlandfeest waar u zich de hele dag prima kunt vermaken.


Wij als bestuur en onze vaste medewerkers zullen er in ieder geval weer alles aan doen om er prima show van te maken maar we kunnen het niet zonder de fokkers die er voor moeten zorgen dat de kooien vol komen.


Graag tot ziens op de eerste zaterdag van oktober in Hoornaar. Let er alstublieft op dat de inschrijving zaterdag 14 september 2019 sluit!


Met vriendelijke groet,

Het Bestuur


Oorspronkelijk was het alleen een keuring van de koeien, maar nu is er veel meer te zien en te beleven....Kijk maar eens op de onderstaande link.

Hieronder kunnen jullie het vraagprogramma en natuurlijk een inschrijfformulier van onze vereniging vinden. Wij nodigen jullie uit om je vooral in te schrijven!!


U kunt de knoppen hieronder gebruiken voor het bekijken of downloaden van de beide documenten. Heeft u vragen aarzelt u dan niet contact op te nemen.

HULP GEZOCHT (bij de Alblasserwaard- & Merweshow)


Deze shows kunnen niet zonder hulp,  heeft u en/of jij even tijd om te helpen?


Het bestuur is op zoek naar nieuwe aanwas van mensen om o.a. deze mooie shows mogelijk blijven maken en samen een mooie show neer te zetten. Zal u en/of jij ook willen helpen met hand en span diensten? 


Wij zoeken hulp voor  het opbouwen, tijdens de keurdag en bij het opruimen van de show,  meld  je aan bij showsecretaris@merwezoom.nl of  info@merwezoom.nl als je iets voor de vereniging wilt doen wat niet direct met een show te maken heeft.


Namens het bestuur en alle (andere) leden: BEDANKT!