Alblasserwaardshow

KSV Merwezoom

De Alblasserwaardshow:


Beste Sportvrienden,

 

Het is alweer voor de 29 ste maal dat wij u ons mooie vraagprogramma van de Alblasserwaardshow mogen aanbieden.


De Alblasserwaardshow is onderdeel van het 106de  Hoornaarse Boerenland-feest, waar we verzekerd zijn van zo’n 10.000 bezoekers en daar moet je als kleindieren-sportliefhebber natuurlijk bij zijn. Ook de inwendige mens komt hier niets te kort.


Wat zal het ons deze keer brengen, zullen de weergoden ons ook deze keer weer goed gestemd zijn? Hopelijk gaat de vogelgriep dit jaar aan ons voorbij en gooit de RHD bij de konijnen geen roet in het eten.


Wij hopen dat veel de fokkers de weg naar Hoornaar weer weten te vinden, zodat we met elkaar een mooie, maar vooral ook gezellige, show neer kunnen zetten.


Nieuw dit jaar is dat vanaf 25 mei 2018 de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing is. Deze nieuwe privacywet, internationaal de General Data Protection Regulation (GDPR) genoemd, geldt in de hele Europese Unie en gaat onder andere over het bewaren en beschermen van persoonsgegevens


Wanneer u inschrijft voor de Alblasserwaardshow gaat u akkoord met de voorwaarden die in de privacyverklaring op de website van KSV Merwezoom (zie www.merwezoom.nl) staan vermeld, zoals verplicht door de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

U kunt onder Nieuws ook de AVG formulieren van Merwezoom vinden voor fokkers!


Als inzender van onze show krijgt u een gratis toegangskaart voor het hele Boerenlandfeest waar u zich de hele dag prima kunt vermaken.


Wij als bestuur en onze vaste medewerkers zullen er in ieder geval weer alles aan doen om er prima show van te maken maar we kunnen het niet zonder de fokkers die er voor moeten zorgen dat de kooien vol komen.


Graag tot ziens op de eerste zaterdag van oktober in Hoornaar:


Met vriendelijke groet


Het Bestuur


Oorspronkelijk was het alleen een keuring van de koeien, maar nu is er veel meer te zien en te beleven....Kijk maar eens op de onderstaande link.

Hieronder kunnen jullie het vraagprogramma en natuurlijk een inschrijfformulier van onze vereniging vinden. Wij nodigen jullie uit om je vooral in te schrijven!!


U kunt de knoppen hieronder gebruiken voor het bekijken of downloaden van de beide documenten. Heeft u vragen aarzelt u dan niet contact op te nemen.

Hieronder staat een impressie en uitslagen van 2016.

Uitslagen van de 27e Alblasserwaardshow 2016


Mooiste grote hoender: Een Sussex van A. de Mik

Mooiste dwerghoender: Een Houdankriel van Co Tersteeg

Mooiste oorspronkelike duif: Een lachduif van H. de Groot

Mooiste gedom. watervogel: Een Roaaneend van Jerry Rijnbeek

Mooiste konijn: Een vlaamse reus van A. Timmer

Mooiste cavia: Een gladhaar rood van A. Kraaijeveld

Mooiste sieduif: Een duitse Modena van W. Kraaijeveld

Mooiste kleine knager: Een kleurmuis goud-agoutti van Pieter Kraaijeveld

Mooiste cavia jeugdlid: Een gladhaar zwart van Jannik Kraaijeveld


Copyright @ All rights reserved